هلدینگ مهاجرتی ویستا
ناپدید شدن  ۶۰۰ هزار دلار در فوتبال
وزارت ورزش پیگیر یک پرونده مالی

ناپدید شدن  ۶۰۰ هزار دلار در فوتبال

وزارت ورزش پیگیر پرونده یکی از مدیران فدراسیون فوتبال شده که در کمیته اخلاق در دست بررسی است؛ پرونده‌ای که ظاهرا ابعاد تازه‌تری پیدا کرده و شامل ارکان اصلی‌تر فدراسیون هم می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تماشاگران امروز/هفته گذشته بود که خبر بررسی پرونده یکی از مدیران فدراسیون فوتبال در کمیته اخلاق این فدراسیون با اتهام تخلف مالی در خبرگزاری مهر منتشر شد.

موضوع اصلی این پرونده، ابهامات مالی و وصول نشدن درآمدهایی است که فدراسیون پیش از سفر به اتریش و برگزاری دو بازی تدارکاتی مقابل اروگوئه و سنگال در مهرماه و قبل از شروع جام جهانی وعده آن را داده بود.

طبق قرارداد فدراسیون با شرکت اتریشی قرار بود ایران از این دو مسابقه از بلیت فروشی، پخش زنده بازی و تبلیغات محیطی مبلغی در حدود ۸۰۰ هزار دلار به دست بیاورد اما در نهایت پس از پرداخت ۴۰۰ هزار دلار از سوی فدراسیون، تنها مبلغ ۱۵۰ هزار دلار از شرکت مذکور به حساب فدراسیون واریز شده است.

نامشخص بودن وضعیت ۶۵۰ هزار دلار باقیمانده از این شرکت و سفر مشکوک مدیر مربوطه فدراسیون فوتبال به آلمان پس از اردوی اتریش باعث شد تا کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال برای بررسی ابهامات وارد کار بشود.

همانطور که خبرنگار مهر پیش از این گزارش داده بود، فشارهای مختلفی به کمیته اخلاق برای مختومه کردن این پرونده از سوی برخی افراد وارد شده است اما شواهد جدید نشان می‌دهد ابعاد پرونده بزرگ‌تر از آنچیزی است که قبلاً به آن پرداخته شده است.

پیگیری‌های خبرنگار مهر حاکی است اتهامات این مدیر تنها مربوط به پرونده بازی‌های تدارکاتی با سنگال و اروگوئه نیست و پرونده‌های دیگری هم از قراردادهای مالی مختلف برای این عضو فدراسیون فوتبال مفتوح است.

علاوه بر این، پای بعضی دیگر از مدیران و ارکان اصلی فدراسیون هم به این پرونده‌ها باز شده است تا مشخص بشود اتهام فساد در فدراسیون مختص یک مدیر و یک بخش نیست.

این موضوع باعث شده تا وزارت ورزش هم پیگیر این پرونده‌ها و جلسات کمیته اخلاق بشود و در جریان اتفاقاتی که در فدراسیون فوتبال رخ داده، قرار بگیرد.

این تنها پرونده مهم باز در کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال نیست. دو روز پیش بود که یونس اسدی مقدم رئیس این کمیته از تشکیل کارگروهی با حضور کمیته اخلاق، حراست و افسر حفاظت از کودکان کمیته پزشکی برای رسیدگی به اتفاقات مدرسه فوتبال در مشهد خبر داد.

بر همین اساس،پرونده یکی از مدیران فدراسیون فوتبال به خاطر اتفاقات اردوی تیم ملی در کشور اتریش در کمیته اخلاق در حال بررسی است و فشارها برای مختومه شدن این پرونده فعلا بی نتیجه مانده است!

تیم ملی فوتبال ایران اواخر شهریور و اوایل مهرماه امسال برای برپایی اردوی آماده سازی راهی کشور اتریش شد و دو بازی تدارکاتی با تیم‌های ملی اروگوئه و سنگال برگزار کرد. این سفر تیم ملی بدون حاشیه هم نبوده و به واسطه اتفاقاتی که از این اردو به ارکان قضائی فدراسیون فوتبال گزارش شده، پرونده‌ای از یکی از مدیران فدراسیون در کمیته اخلاق در دست بررسی است.

موضوع اصلی این پرونده، ابهامات مالی و وصول نشدن درآمدهایی است که فدراسیون پیش از سفر به اتریش وعده آن را داده بود. طبق قرارداد فدراسیون با شرکت اتریشی قرار بود ایران از این دو مسابقه از بلیت فروشی، پخش زنده بازی و تبلیغات محیطی مبلغی در حدود ۸۰۰ هزار دلار به دست بیاورد.

ظاهراً فدراسیون برای انجام دو بازی ابتدا ۴۰۰ هزار دلار به حساب شرکت واریز کرده و در نهایت تنها مبلغ ۱۵۰ هزار دلار گرفته است. در واقع وصول نشدن ۶۵۰ هزار دلار دیگر، به پرونده‌ای برای یکی از مدیرانی تبدیل شده است که اتفاقاً همراه با تیم ملی به اتریش رفته بود.

هرچند از عدم بلیت فروشی و برگزاری بازی بدون تماشاگر به عنوان دلیل پرداخت نشدن پول از طرف شرکت مورد نظر یاد می‌شود اما ماجرا زمانی عجیب‌تر می‌شود که مدیر مدنظر پس از اتریش سفری به کشور آلمان داشته است.

این سفر البته هیچگاه رسانه‌ای نشد. پیگیری‌های خبرنگار مهر از فدراسیون فوتبال نشان می‌دهد حتی نام برادر این مدیر هم در لیست تیم ملی ایران برای سفر به اتریش قرار داده شده بود تا از این طریق ویزای شنگن دریافت کند. این فرد سپس با همین ویزا به کشور آلمان سفر کرده است!

بررسی‌های بیشتر در مورد این پرونده در کمیته اخلاق در جریان بوده است اما تاکنون به نتیجه قطعی نرسیده. خبرنگار مهر کسب اطلاع کرد که کمیته اخلاق هم برای مختومه اعلام کردن این پرونده از سوی بعضی افراد تحت فشار قرار دارد اما رئیس کمیته تاکنون زیر بار این خواسته نرفته و بر بررسی دقیق اتفاقات رخ داده و ابهامات این سفر و قراردادهای مالی پافشاری کرده است.

 

منبع: اختصاصی/
EXNOVIN
دیدگاه‌ها
در حال ثبت دیدگاه...

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.